Primăria Bacău organizează, în perioada 8 - 10 octombrie 2021, prima ediţie a "Oktoberfest Moldovenesc", se arată într-un comunicat de presă remis de conducerea instituţiei.

Prima ediție a "Oktoberfest Moldovenesc" la Bacău

Evenimentul va avea loc în Parcul "Cancicov", în zona fântânii arteziene, în intervalul orar 10,00 - 20,00.

"Oktoberfest Moldovenesc îşi propune să aducă bucuria în inimile băcăuanilor în această perioadă a anului când marcăm 613 ani de atestare documentară a oraşului, punând pe primul loc responsabilitatea faţă de securitatea, sănătatea şi distracţia tuturor participanţilor. (...) Mai multe obiceiuri gastronomice vă vor conduce printr-o călătorie culinară de excepţie. Voia bună, distracţia, muzica de calitate şi berea nu vor lipsi în cele trei zile", precizează comunicatul Primăriei Bacău.

Condiții pentru accesul la eveniment

Accesul la eveniment va fi permis între orele 10,00-22, cu participarea a cel mult 1.000 de persoane simultan şi obligativitatea purtării măştii de protecţie.

Acestea trebuie să fie vaccinate cu schema completă de 10 zile sau să fie trecute prin boală de cel puţin 15 zile dar nu mai mult de 180 zile, sau să prezinte un test negativ PCR nu mai vechi de 72 ore ori un test antigen rapid de cel mult 48 ore.

Accesul se face doar pe baza scanării codului QR generat prin Certificatul Verde Electronic, ce va fi prezentat fie pe telefon sau printat, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.