Un adolescent în vârstă de 16 ani din judeţul Dolj s-a stins din viață din cauza afecțiunii cu coronavirus. Băiatul era vaccinat anti-Covid, dar avea şi alte probleme de sănătate.

Un adolescent din Dolj a murit din cauza COVID-19

Potrivit INSP, un pacient din judeţul Dolj în vârstă de doar 16 ani a decedat în urma infectării cu coronavirus. Băiatul prezenta comorbidităţi şi era vaccinat anti-COVID-19.

INSP a înregistrat joi 282 de decese, din care 19 sunt decese anterioare intervalului de referinţă şi 263 decese din ultimele 24 de ore.

Dintre cele 282 de persoane decedate, 260 au fost nevaccinate şi altele 22 vaccinate. Cei 22 pacienţi vaccinaţi care s-au stins din viață aveau vârste cuprinse între 16 şi 84 de ani. 20 dintre bolnavii vaccinaţi care au decedat, prezentau comorbidităţi, iar alții doi nu aveau alte afecţiuni medicale.

Elev din Craiova a decedat din cauza COVID-19

În urmă cu doar câteva zile, un elev în clasa a X-a la un liceu din Craiova a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a decedat din cauza afecțiunilor severe ale virusului. Tânărul a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Autoritățile atenționează că varianta Delta a coronavirusului este extrem de agresivă și face din ce în ce mai multe victime. Totodată, populația este îndemnată să se vaccineze absolut gratuit anti-COVID-19.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.