Ministerul Afacerilor Interne nu a trecut cu vederea și s-a alăturat valului de meme-uri care a apărut în mediul online după ce aplicațiile Facebook, WhatsApp și Instagram nu au funcționat ieri mai bine de șase ore. Gluma celor de la MAI a devenit virală pe site-urile de socializare.

MAI se amuză după ce mai multe aplicații de socializare nu au funcționat

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a fost făcută publică o imagine în care se face aluzie la căderea platformelor de socializare, incident ce a avut loc ieri seară. Din mesajul pozei se înțelege că etilotestul este „singura aplicație care nu pică niciodată”.

Meme-ul a stârnit amuzamentul internauților și a adunat mii de reacții și sute de comentarii: „Mai pică în instanțe”, „Stați voi liniștiți, nici Waze-ul nostru nu prea pică!”, „Pică și aia când dă de cine nu trebuie! La noi ăștia amărâții, nu pică niciodată.”

Utilizatorii aplicațiilor au trecut pe Twitter

În urma incidentului avut loc aseară, social media a fost asaltat cu meme-uri și tot felul de glume. Deoarece Facebook, WhatsApp și Instagram nu au funcționat preț de câteva ore bune, mulți dintre utilizatorii acestor rețele au ajuns pe Twitter.

Până și reprezentanții Twitter au făcut glume pe pagina oficială a platformei de socializare pe seama întâmplării competitorului său. „Bună, literalmente, tuturor”, este mesajul transmis de pe contul „Twitter”.

Mai multe site-uri de socializare au picat la nivel mondial

Ieri, în jurul orei 18.30, utilizatorii români ai platformelor Facebook, WhatsApp și Instagram au constatat probleme. Potrivit site-ului downdetector.com, a fost recepționat un număr imens de raportări privind serviciile nefuncționale ale Facebook de la utilizatorii din întreaga lume.

Utilizatorii au trecut pe Twitter și pe alte platforme pentru a discuta despre incidentul global. Raportările arată că platformele au fost afectate în întreaga lume. La nivel național, downdetector.com a un flux mare de raportări în jurul orei 19, fiind aproape 5.000 de incidente semnalate.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.