Un elev din Craiova a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a decedat în această noapte din cauza afecțiunilor severe. Profesorii băiatului sunt șocați de tragedia care a avut loc.

Elev din Craiova, decedat din cauza COVID-19

Băiatul era elev în clasa a X-a la Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova și a fost depistat cu COVID-19. Tânărul a decedat azi-noapte în urma unui stop cardio-respirator. Băiatul era elev în clasa de arte plastice, iar cadrele didactice spun că era un copil foarte talentat, exemplar și cu note excelente, potrivit gds.r o .

Vestea despre moartea băiatului a zguduit un liceu întreg, în special pe profesorii care l-au avut drept elev. Se pare că băiatul suferea de diabet și era dependent de insulină.

„Este o veste teribilă. Era un elev foarte bun și foarte talentat. Îl cunoșteam de la grădiniță. L-am văzut acum două săptămâni la școală, când a făcut o lucrare de grafică ” , a spus un profesor.

Elevul nu mai frecventa școala de două săptămâni

Un alt cadru didactic a afirmat că băiatul nu mai venea la școală de două săptămâni. Mama elevului ar fi transmis la liceu un bilet de la medic cum că acesta ar fi răcit.

„Am aflat ieri că a fost confirmat cu COVID -19 și că a fost internat tot ieri și că ar fi murit aseară. Părinții au aflat în această dimineață. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniștit, chiar introvertit ” , povestește un alt profesor.

În această perioadă, în clasa în care studia băiatul se făceau cursuri cu prezență fizică la școală.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.