Un șofer de 19 ani a condus cu o viteză record pe un drum din Olt. Aparatul radar a fixat o viteză de 227 de km/h. Tânărul s-a ales cu amendă și permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

A condus cu o viteză record pe un drum din Olt

Tânărul vitezoman în vârstă de doar 19 ani este din județul Teleorman și a fost surprins de aparatul radar în afara localității Fărcașele din județul Olt. acesta se afla la volanul unei mașini marca BMW, conducând cu o viteză periculoasă.

„Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din județul Teleorman, a fost depistat de polițiști în timp ce conduc un autoturism pe Drumul European 70, în afara localității Fărcașele, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 227 de km / h, pe un sector de drum cu limită de 100 de km/h“, a comunicat purtător de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Tânărul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.885 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Alte 72 de cazuri de încălcare a limitei de viteze

Polițiștii din Olt au sancționat alte 72 de persoane în doar trei zile prin reținerea permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În total, 102 permise de conducere au fost reținute, dintre care 72 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Alte 11 permise au fost reținute pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg / l alcool pur în aer expirat, iar 19 pentru alte abateri, dintre care și 10 certificate de înmatriculare au fost retrase. În unele zile, polițiștii au aplicat amenzi în valoare totală de peste 160.000 lei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.