Sute de kilograme de miere de albine s-au împrăștiat pe DN 7, după ce un camion s-a răsturnat luni în localitatea Vladimirescu, traficul fiind îngreunat aproximativ o oră.

Sute de kilograme de miere de albine, împrăștiat pe DN 7

Primarul comunei Vladimirescu, Mihai Mag, a declarat pentru AGERPRES că incidentul a avut loc în mijlocul localității, iar în primă fază au fost trimise echipe locale pentru a îndepărta mierea scursă din camion.

"Cantitatea de miere scursă a fost mare și am solicitat sprijinul celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a spăla asfaltul, astfel încât să nu fie vreun pericol ulterior pentru trafic" , a spus primarul.

Traficul a fost îngreunat timp de o oră

De asemenea, la fața locului au fost trimiși angajați ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, pentru a ajuta la curățarea drumului.

"Traficul se desfășoară pe jumătate de cale, până la ora 10,00, estimativ, pe DN 7, în comuna Vladimirescu (Arad), după ce dintr-un autotren răsturnat s-a scurs miere de albine", a anunțat DRDP imediat după incident.

Traficul a fost îngreunat aproximativ o oră, până când mierea a fost îndepărtată de pe drum. Polițiștii arădeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care camionul s-a răsturnat, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.