Circulația pe autostrata București – Constanța a fost restricționată începând de vineri, în zona podului peste brațul Borcea.

Trafic restricționat pe autostrada București – Constanța

Restricțiile de circulație sunt aplicate la kilometrul 149 pe autostrada A2, pe sensul de mers București-Constanța. Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au anunțat că muncitorii lucrează la modernizarea podului peste Dunăre și intervin la calea de rulare.

În cele din urmă, un sens de mers a fost închis, iar șoferii sunt atenționați că trebuie să conducă cu viteză redusă.

Podul peste brațul Borcea

„Vor fi realizate următoarele lucrări de reparații și reabilitare: înlocuirea hidroizolației și a căii pe partea carosabilă și trotuare, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea rosturilor de dilatație, lucrări de reparații cu betoane speciale – la placa de suprabetonare a viaductelor de acces și la pile, lucrări de refacere a protecției anticorozive la structura metalică, atât pe podurile principale, cât și pe viaductele de acces, consolidări structurale cu benzi din fibre de carbon grinzi precomprimate”, a anunțat CNAIR.

Retail jobs

Podul peste brațul Borcea se întinde pe o lungime de 970 metri. Este un pod combinat între cale ferată și șosea, care traversează fluviul Dunărea și conectează orașele Fetești și Cernavodă, dar și regiunile Dobrogea și Muntenia, împreună cu podul similar de la Cernavoda.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.