O reglare de conturi ca în filme a avut loc la Oradea. Un polițist a fost sechestrat de iubitul unei femei căreia îi trimitea fotografii și mesaje indecente. Agentul a fost răpit, ținut cu forța într-un apartament și umilit timp de două ore. Rivalul în dragoste care a gândit întreg planul a avut și trei complici. Toți au fost prinși și condamnați.

Oradea: Polițist sechestrat și amenințat cu sabia de rivalul în dragoste

Un bărbat din Oradea s-a răzbunat crunt pe un polițist din Oradea, după ce a găsit în telefonul iubitei sale multe poze, mesaje și propuneri indecente din partea ofițerului, în urmă cu doi ani. Gelos, și-a sunat trei prieteni și a pus la cale răpirea agentului. A chemat victima în parcarea unui supermarket ca să îi ceară socoteală.

Inculpaţii aveau asupra lor o sabie, o bâtă de baseball şi un cuţit și au determinat astfel partea vătămată să îi însoţescă la locuinţa iubitei inculpatului pentru a-și cere iertare în genunchi, apoi să își sune prietena și să-și mărturisească infidelitate. Norocul omului legii a fost că ușa nu era închisă cu cheia, iar într-un moment de neatenție al agresorilor a reușit să fugă.

Reporter: Dar a strigat tare aşa?
Vecin: Da, se aude prinn uşile astea şi în locuinţele astea mici.
Reporter: Dar ce strigau?
Vecin: Ajutaţi...chemati politia! - Observator.

Agentul nu a fost anchetat disciplinar

Tinerii au luat armele și le-au aruncat într-un râu de la marginea orașului, dar au fost prinși în scurt timp de colegii polițistului. Cu toții au fost trimiși în judecată. Trei dintre inculpați au fost condamnați la pedeapsa închisorii cu suspendare a executării ei sub supraveghere, iar unul dintre inculpați a fost condamnat la pedeapsa închisorii cu executare în regim de detenție. Agentul care a provocat scandalul nu a fost anchetat disciplinar de superiori, deși a trimis mesaje cu caracter sexual și cu propuneri de a practica prostituția.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu nu are noroc în dragoste! Fostele relații i-au...
Bianca Drăgușanu nu are noroc...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.