Un minor în vârstă de 12 ani, elev al unui liceu din Târgoviște, a fost tăiat cu un briceag în zona piciorului de către un coleg de liceu. Victima s-a ales doar cu leziuni superficiale. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la un telefon mobil.

Un elev a fost tăiat cu un cuțit la un liceu din Târgoviște

Potrivit informațiilor oferite de Poliţia judeţeană Dâmboviţa, întreaga scenă de conflict dintre cei doi elevi a avut loc chiar în una dintre sălile de clasă ale liceului de Arte Plastice din Târgovişte.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în urma unei sesizări, s-au deplasat la un liceu din municipiul Târgovişte, unde, din primele cercetări, au constatat că un elev de 12 ani, ar fi rănit superficial, în zona membrului inferior, cu un briceag, un alt coleg de clasă. Se pare ca evenimentul s-ar fi produs in timpul pauzei, in sala de clasa, pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale”, transmite IPJ Dâmboviţa.

Care ar fi fost motivul conflictului

Cei doi minori nu învață în aceeași clasă. Momentan, nu se cunoaște adevăratul motiv pentru care s-ar fi certat cei doi copii. Se pare că totul ar fi pornit de la un telefon mobil.

În baza acestui caz, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru infracţiuni de lovire sau alte violențe şi portul sau folosirea fără drept a unor obiecte periculoase. Conducerea liceului a deschis și ea o anchetă internă pentru a stabili motivul și circumstanțele conflictului. Agresorul nu va putea fi pedepsit penal deoarece este minor, însă se poate alege cu o pedeapsă disciplinară.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.