Un bagaj suspect care a fost lăsat pe o bancă în stația de tramvai nr. 21 Râul Colentina din Sectorul 2 a stârnit un val de panică, astăzi, în București. Circulația tramvaielor a fost oprită și a intervenit o echipă pirotehnică SRI.

Geantă suspectă pe o bancă din Sectorul 2

În această după amiază, o geantă metalică de mici dimensiuni a fost descoperită pe o bancă din Sectorul 2. Autoritățile au fost anunțate de către o femeie care se afla în preajmă și ar fi observat că geanta se află fără supraveghere. Circulația tramvaielor a fost suspendată temporar.

,,La data de 27.09.2021, DGPMB a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în stația de tramvai nr. 21 Râul Colentina, pe o bancă se află abandonată o geantă metalică, de mici dimensiuni. La fața locului se deplasează echipa pirotehnică din cadrul SIIAS. Circulația tramvaielor a fost blocată’’, a precizat DGPMB.

Ce conținea bagajul

Imediat, la fața locului s-a deplasat și o echipă pirotehnică a SRI, care a analizat bagajul pentru a identifica dacă acesta conține explozibil și dacă este un potențial pericol. Din fericire, în urma examinării, nu au rezultat elemente de interes pirotehnic.

Bagajul conținea produse cosmetice. Cel mai probabil, stăpâna bagajului l-ar fi uitat pe bancă. Circulația din zonă a fost reluată, declarându-se alarmă falsă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.