Academia de Studii Economice (ASE) organizează, luni, festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022, care va fi transmisă live pe pagina de Facebook a instituţiei de învăţământ superior.

ASE București începe anul universitar 2021-2022

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, festivitatea va fi urmată de vernisajul expoziţiei "Consonanţe de suflet", care reuneşte 40 de costume tradiţionale din România şi Republica Moldova, provenite din colecţii private din cele două ţări, deschisă publicului în perioada 27 septembrie - 8 octombrie în Palatul ASE din Piaţa Romană.

Totodată, luni va avea loc inaugurarea amfiteatrului, care a fost renovat integral. Studenţii din anul I îşi vor putea cunoaşte profesorii şi colegii în cadrul unor sesiuni interactive pe platforma Zoom.

Când încep orele alte facultăți din București

Senatul Academiei de Studii Economice din Bucureşti a decis ca organizarea şi desfăşurarea activităţilor didactice aferente programelor de studii universitare de licenţă, masterat, doctorat, programelor postuniversitare şi de dezvoltare profesională din primul semestru din acest an universitar să se desfăşoare în sistem mixt (online şi cu prezenţă fizică).

Universitatea Politehnica din Bucureşti, UMF "Carol Davila" vor începe cursurile pe data de 4 octombrie, iar Universitatea din Bucureşti şi Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative - pe 1 octombrie.

Citeste si:
VIDEO Klaus Iohannis: Nu trebuie să ne mai aflăm în situația de a...
VIDEO Klaus Iohannis: Nu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.