Accesul la Maratonul Bucureşti ce va avea loc pe 30 şi 31 octombrie, se va face doar în condiții speciale. Alergătorii vor fi obligați să prezinte un certificat verde care confirmă vaccinarea, un test cu rezultat negativ la COVID-19 sau o adeverință ce atestă trecerea prin boală.

Acces în condiții speciale la Maratonul București

Organizatorii evenimentului sportiv au anunțat că în legătură cu situația pandemică din țară, la Maratonul Bucureşti va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor prezenta dovada înregistrării şi care dețin certificatul verde.

De asemenea, se acceptă și testele cu rezultat negativ la Covid-19 sau adeverințele care atestă trecerea prin boală.

Testare gratuită direct la maraton

Organizatorii, Bucharest Running Club au anunțat că vor asigura gratuit testarea pentru cei care nu au fost infectați cu coronavirus şi/sau nu sunt vaccinați, doar pe baza prezentării confirmării înscrierii la una dintre curse. De testare se va ocupa o clinică acreditată de Ministerul Sănătăţii, cu maximum 48 de ore înainte de ora startului maratonului.

Maratonul Bucureşti se va desfășura în perioada 30-31 octombrie şi este organizat de Bucharest Running Club.

Citeste si:
Persoanele nevaccinate nu mai au voie să intre în sediile Poștei...
Poșta Română clarifică...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Începând cu anul 2008, Bucureştiul a fost inclus în circuitul internaţional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiţii”, au comunicat organizatorii.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.