Accesul la Maratonul Bucureşti ce va avea loc pe 30 şi 31 octombrie, se va face doar în condiții speciale. Alergătorii vor fi obligați să prezinte un certificat verde care confirmă vaccinarea, un test cu rezultat negativ la COVID-19 sau o adeverință ce atestă trecerea prin boală.

Acces în condiții speciale la Maratonul București

Organizatorii evenimentului sportiv au anunțat că în legătură cu situația pandemică din țară, la Maratonul Bucureşti va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor prezenta dovada înregistrării şi care dețin certificatul verde.

De asemenea, se acceptă și testele cu rezultat negativ la Covid-19 sau adeverințele care atestă trecerea prin boală.

Testare gratuită direct la maraton

Organizatorii, Bucharest Running Club au anunțat că vor asigura gratuit testarea pentru cei care nu au fost infectați cu coronavirus şi/sau nu sunt vaccinați, doar pe baza prezentării confirmării înscrierii la una dintre curse. De testare se va ocupa o clinică acreditată de Ministerul Sănătăţii, cu maximum 48 de ore înainte de ora startului maratonului.

Retail jobs

Maratonul Bucureşti se va desfășura în perioada 30-31 octombrie şi este organizat de Bucharest Running Club.

„Începând cu anul 2008, Bucureştiul a fost inclus în circuitul internaţional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiţii”, au comunicat organizatorii.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.