Un muncitor a murit după ce a fost prins în celula de tărâță a unei fabrici de pâine din Iași în timp ce încerca să o curețe.

Moarte tragică la o fabrică de pâine din Iași

Incidentul nefericit a avut loc loc în această dimineață, când un bărbat în vârstă de 45 de ani curăţa pereții mașinii de pâine.

Servciul de urgență 112 a fost solicitat de îndată, însă odată ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut să-l resusciteze. Paramedicii l-au găsit în stare de inconştiență pe bărbat.

Medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă acestea acestea au fost în zadar, fiind declarat decesul.

Neatenție sau defecțiune tehnică?

Momentan nu se știe dacă tragedia s-a produs din cauza neatenției muncitorului sau din cauza unei defecțiuni tehnice a mașinii de pâine.

Autoritățile vor porni o ancheta în acest caz pentru a stabili circumstanțele aciidentului, și în care vor fi interogați și martorii nefericitului incident.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.