Florin Cîțu a venit cu un mesaj pentru cei de la USR-PLUS, atenționându-i că de luni, aceștia vor discuta cu el în calitate de președinte PNL. Acesta a menționat că nimeni nu-i roagă să vină la guvernare.

USR-PLUS va discuta cu Florin Cîțu în calitate de președinte PNL

Florin Cîțu a declarat ieri în cadrul unui post de televiziune din România că începând de luni, cei de la USR PLUS vor discuta cu el în calitate de președinte al PNL. Acesta a mai menționat că nu-i va ruga nimeni pe cei de la USR PLUS să vină la guvernare.

„Să clarificăm ceva foarte simplu în această seară: de luni, o să fiu președintele PNL și vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înțeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta luni și nu-i roagă nimeni să vină la guvernare”, a declarat Florin Cîțu.

„Imaginea PNL a fost terfelită cu ajutorul contracandidatului meu”

Cîțu a mai spus că în ultima vreme, imaginea PNL-ului a fost terfelită „cu ajutorul contracandidatului” său.

„A încercat să se folosească de USR în lupta cu mine, cu moțiune de cenzură, cu această imagine. De luni, lucrurile se schimbă”, a mai adăugat Florin Cîțu.

Retail jobs

Cîțu își dorește să refacă coaliția

Premierul României a subliniat că își dorește să refacă Coaliția și să meargă mai departe cu ea, deoarece, în viziunea lui, este cea mai bună soluție.

„Pentru mine este cea mai bună soluție în acest moment, până în 2024. Dar nu ne rugăm de nimeni. PNL nu se roagă de nimeni”, a spus Cîțu.

Cîțu le-a transmis un mesaj celor de la USR PLUS în care le comunică că așteaptă ca ei „să se lepede” de AUR, deoarece locul lor este la guvernare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.