Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă a postat pe pagina sa de Facebook un bloc de locuit care a fost reabilitat și înfrumusețat prin artă urbană. Spre marea mirare a tuturor, oamenii sunt nemulțumiți de cum arată clădirea.

Locuitorii unui bloc din Sectorul 4, nemulțumiți de cum a fost înfrumusețat după reabilitare

Chiar dacă primarul Sectorului 4 este mândru de noul bloc care nu mai are aspectul unei clădiri în demolare, din păcate, oamenii sunt total nemulțumimi de noul aspect al clădirii. Aceștia sunt de părere că design-ul este unul prea vesel, copilăresc.

„Domule primar, imi permit sa va spun ca acest design este lipsit de bun gust. Nu este o gradinita, ci un bloc de apartamente. Regret ca banii nostri s-au dus pe asa ceva”, scrie o doamnă în comentariile postării.

„Stimate domnule Primar Băluţă, deşi, în principiu, gusturile nu se discută, totuşi ele ar trebui educate! Prea multe culori aglomerate la un loc au ca rezultat un amalgam obositor. Deşi în articol nu este menţionat, sperăm că regenerarea urbană pe care o vizaţi ia în calcul vopsea specială Airlite “anti poluare”. Pentru că pe lângă aspect, mult mai important este să contribuiţi la purificarea aerului şi la combaterea schimbărilor climatice, în una din cele mai poluate capitale europene”, comentează un alt domn.

„Ma bucur ca stau într-un sector tip grădiniţa. Acum serios, de unde s-au inspirat cei care au ales culorile?”, se dă cu părerea o altă persoană.

Citeste si:
VIDEO Suceava: Întâmplare desprinsă din filmele de groază. O femeie...
VIDEO Suceava: Întâmplare...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală

Totuși, au existat și persoane care l-au susținut pe primar și le-a plăcut această schimbare.

„O pata de culoare este ceva inedit și combinația este realizata frumos de arhitecți BRAVO”, scrie o doamnă.

„O combinație superba! Foarte vesel și original. La cât mai multe blocuri in aceste culori!, afirmă o altă doamnă.

Primăria Sectorului 4 a anunţat pe SICAP o licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală, pe baza încheierii unui acord-cadru cu o durată de trei ani, la o valoare totală estimată de 4 milioane de lei. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 666.957 lei.

Citeste si:
Un bloc din Miami de 11 etaje s-a prăbușit. Salvatorii au...
Un bloc din Miami de 11 etaje...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.