Populația din Brașov a primit un mesaj de atenționare RO-Alert, ceva mai neobișnuit față de celelalte, cu privire la prezența unui urs într-o zonă locuită. „URSU BAAA!” a fost începutul mesajului care a făcut imediat furori pe rețelele de socializare. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a deschis o anchetă internă.

Mesaj neobișnuit de la RO-ALERT

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a emis un mesaj de avertizare pentru locuitorii din Brașov pentru a-i atenționa pe aceștia de prezența unui urs în zonă. Însă, se pare că ceva nu a mers cum trebuie și mesajul a devenit mai mult un motiv de a face glume decât de a se feri de ursul cu pricina.

"Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov", a fost textul mesajului primit de braşoveni.

A fost pornită o anchetă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a anunțat că a pornit o anchetă internă pentru a depista din ce cauză s-a produs greșeala. Aceștia și-au cerut scuze de la oameni, însă atenționarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

"Desfăşurăm o anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere a mesajului. (...) Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Braşov cu privire la prezenţa ursului pe strada Stejărişului, pentru a evita deplasările în zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adăugat cuvintele 'ursul baaa'. Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înţeles conţinutul şi scopul preventiv al mesajului", a transmis, marţi, ISU Braşov.

Citeste si:
Cioloș i-a transmis un mesaj lui Cîțu, în vederea negocierilor, dar...
Cioloș i-a transmis un mesaj...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.