Deși este abia luna septembrie, prima ninsoare din acest sezon s-a grăbit să apară. Acest lucru s-a întâmplat în Munţii Făgăraş, pe traseul Transfăgărăşan unde s-a așternut un strat subțire de zăpadă.

Prima ninsoare din acest sezon în Transfăgărășan

Iarna a început ușor să își intre în drepturi. Direcţia de Drumuri şi Poduri Braşov a publicat un clip video pe pagina lor de Facebook, marţi dimineaţa, în care se vede cum un strat subțire de zăpadă s-a așezat pe șosea. Atmosfera pare a fi chiar din mijlocul sezonului de iarnă.

După această surpriză a naturii, drumarii de la Districtul Bâlea au intervenit cu material antiderapant în zona Bâlea Lac, judeţul Sibiu, pentru a securiza traficul și pentru a evita orice fel de incident.

Temperaturile oscilează de la o extremă la alta

DRDP vine cu un avertisment pentru şoferii care vizitează zona turistică sau sunt în trecere, ca să circule cu prudenţă, deoarece situația este instabilă.

În această dimineață, la Bâlea Lac s-au înregistrat -4 grade Celsius. În ultimele săptămâni, vremea a fost destul de instabilă pe teritoriul țării, de la vânt puternic, ploi și temperaturi joase pe timpul nopții, la soare și temperaturi ridicate ca în sezonul de vară.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.