Raed Arafat vine cu un îndemn către populația care vizitează restaurantele în această perioadă. Acesta încurajează clienții să denunțe localurile care nu verifică oamenii ce le calcă pragul. Șeful DSU susține că acest fapt nu este pâră.

Arafat, despre încălcarea măsurilor anti-COVID în restaurante, în această perioadă

Șeful DSU, Raed Arafat, în cadrul unei conferințe de presă a venit cu îndemnul către oameni că dacă se află într-un restaurant și observă că persoalul nu verifică clienții potrivit noilor reguli impuse pentru stoparea răspândirii virusului Covid-19, să anunțe de îndată autoritățile.

„Dumneavoastră, ca și client, puteți să faceți un singur lucru: dacă vedeți că lasă oamenii să intre fără să verifice, să anunțați. Și asta nu este pâră. Personalul tău trebuie să fie vaccinat, ideal. Nu – atunci minim să fie testat periodic. Dacă vrei ca entitatea ta să funcționeze mai departe, dacă interesul tău este într-adevăr să faci bani din unitatea ta și să nu o închizi, a declarat Arafat.

„Și asta nu este pâră”

Șefu DSU susține că dacă într-un local există personal vaccinat și nevaccinat și nu îi supui testării periodice, există riscul ca aceștia să îi infecteze pe restul, iar în acest mod, restaurantul se va alege fără lucrători. Acesta mai menționează că această Parte este obligativitatea celor care rulează astfel de activități.

„Dumneavoastră n-aveți cum să-i identificați pe ei, dar dumneavoastră, ca și client, puteți să faceți un singur lucru: dacă vedeți că lasă oamenii să intre fără să verifice, să anunțați. Și asta nu este pâră, nu este absolut deloc cum o să aud mulți care spun:’Arafat îi învață pe oameni să anunțe când văd nereguli’. Este normal”, a declarat șeful DSU.

Citeste si:
Raed Arafat, clarificări despre noile restricții propuse de CNSU
Raed Arafat, clarificări...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.