Kadin Năsturică s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi, iar tristul anunț a fost făcut chiar de fiul îndrăgitului artist, pe rețelele sociale. Trista veste i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit de-a lungul vieții sale, iar mesajele de condoleanțe pentru familia îndurerată au început să curgă încă din primele minute.

Cu multă durere în sufletul, fiul regretatului cântăreț, Elvis Năsturică, a făcut o postare prin intermediul căruia a anunțat pe toată lumea că bunul lui tată a plecat în lumea celor drepți. Mai mult de atât, i-a invitat pe cei care l-au cunoscut să vină să îi aprindă o lumânare la căpătâi, dându-le chiar și adresa unde ar trebui să ajungă.

Doliu în familia lui Kadin Năsturică

„Îmi este atat de greu sa scriu asa ceva despre tăicuțul meu bun și frumos...dar...nu mai este...Dumnezeu sa-l odihnească! Cine l-a cunoscut și vrea sa aprindă o lumânare pentru el puteți sa veniți pe str. Hațegana, nr 2 zona Cuțitul de Argint”, a scris fiul lui, Elvis Năsturică, pe social media.

Nu doar familia este devastată de durere, ci și Marcel Pavel căruia nu îi vine să creadă că marele artist nu mai este. Cântărețul le-a spus și el condoleanțe membrilor familiei, spunând despre el că a fost un om minunat pe care speră ca Dumnezeu să îl țină la dreapta Sa.

„Of, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat!? A fost un om minunat! Dumnezeule! Dumnezeu sã-l tinã la dreapta Sa! Sincere condoleante!”, a mărturisit Marcel Pavel pe Facebook


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.