O telecabină din Bușteni cu 10 persoane înăuntru a rămas blocată după ce un urs ar fi deslocat o stâncă din munte, iar acestea ar fi căzut peste cablurile telecabinei.

Telecabină cu 10 persoane, blocată din cauza unui urs

Cabina împreună cu 10 persoane a rămas blocată între două piloane. Oamenii au fost calmi și nu au încercat să întreprindă careva acțiuni până la sosirea trupelor speciale. Aventura a avut loc în această duminică, însă incidentul nu a fost anunțat de reprezentanții Telefericului.

În teleferic, se aflau oameni ai muntelui, angajați ai telecabinei, care în acel moment plecau. Specialiștii au două variante pentru această întâmplare. Aceștia susțin că ar putea fi vorba despre un urs care ar fi deslocat o stâncă, iar în cădere aceasta ar fi lovit cablul telecabinei.

Nu există victime în urma incidentului

O defecțiune la motor ar fi o a doua variantă din cauza căreia s-a produs incidentul. Muncitorii au anunțat de îndată, iar colegii lor împreună cu o echipă de la Salvamont au intervenit pentru a-i ajuta.

Persoanele blocate în telecabină au coborât unii pe stâlp, alţii pe corzi, fiind ajutaţi de salvamontişti.

Citeste si:
APM Mureș: Urs găsit mort pe marginea DN 15, la Petelea; 5-6 urși...
APM Mureș: Urs găsit mort pe...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Din fericire, în cabină se aflau oameni ai muntelui, care știau cum să coboare în astfel de situații de urgență și nu au creat panică.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.