Călătorii CFR vor avea posibilitatea să cumpere bilet de călătorie cu cardul în tren, direct de la conductor.

Bilete CFR, cumpărate cu cardul direct de la conductor

Anterior, doar pasagerii care circulau pe ruta Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni puteau profita de această oportunitate. Acest lucru era posibil deoacere aceasta era singura rută din România în care, conductorul deținea un aparat POS. Începând cu luna noiembrie, lucrurile se vor schimba și pentru restul rutelor.

CFR Călători a anunțat că plata biletului de călătorie va fi posibilă și în trenurile cu vagoane de dormit. Singura mențiune este că biletele vor trebui să fie cumpărat cu minim 15 minute înainte de plecare, iar prețul va fi exact ca cel de la case.

Bilete CFR online

Totuși, acest lucru are și eu risc, acela de a nu mai găsi locuri libere. Însă, pe trenurile InterRegio, CFR recomandă ca pasagerii să își procure biletele din timp, fie online, fie de la casă. În caz contrar, riscați să plătiți o supra-taxă, care ajunge până la 50% din prețul biletului normal.

În urmă cu mai mult timp, CFR Călători a introdus metoda de procurare a biletelor online, chiar și pentru elevi și studenți, care beneficiază de reducere specială. Biletele sunt emise în format electronic, fără a mai fi nevoie să stea la coada la casele de bilete din gară.

Citeste si:
Copil de 5 ani răpit în Italia, identificat într-un tren la intrare...
Un copil de 5 ani răpit în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.