O nuntă din Țăndărei, județul Ialomița, a pus polițiștii în mișcare. Unul dintre obiceiurile respectate și acum de oameni este furatul miresei. Pentru ca acesta să fie original, câțiva dintre nuntașii de la evenimentul cu pricina au făcut un live pe Facebook în timp ce își arătau mitralierele într-o limuzină. Oamenii legii s-au sesizat imediat ce au văzut imaginile pe rețelele de socializare și i-au oprit în trafic pe cei „înarmați”. După o verificare, au constatat că armele erau, de fapt, de jucărie.

Polițiștii din Ialomița au intervenit în furtul unei mirese, după ce nuntașii au reinventat obiceiul într-un stil aparent periculos

Mai multe persoane au făcut, duminică seara, un live pe Facebook, în care s-au filmat, în timpul unei nunți, cu mai multe arme într-o mașină, în județul Ialomița. Polițiștii din Țăndărei s-au autosesizat când au văzut imaginile pe rețeaua de socializare. Nuntașii au fost așteptați în trafic de către oamenii legii, de teamă că ar putea fi vorba despre o răzbunare între clanurile mafiote.

Autoritățile au organizat mai multe filtre de poliție și au reușit rapid să îi depisteze. Cel care a atras atenția agenților în mediul virtual a fost un individ din Țăndărei, poreclit „Delfinul”, invitat la nunta respectivă, la care au cântat maneliști cunoscuți.

Retail jobs

Mai exact, Delfinul și alți nuntași și-au propus să fure mireasa într-un mod inedit și realist. Aceștia au închiriat de la o firmă din București o limuzină și de la o alta mai multe copii fidele ale unor mitraliere AK47 plus eșarfe din portul talibanilor. Chiar și șoferul mașinii era costumat ca un adevărat terorist.

Astfel, în loc să ajungă la nuntă, invitații au ajuns la audieri. Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și au confiscat toate obiectele deținute de către invitați, în vederea continuării verificărilor. După câteva analize, bărbații au fost lăsați să se întoarcă la petrecere fără să fie dispuse măsuri asupra lor.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.