Premierul Florin Cîțu a participat la festivitatea primei zile a noului an școlar la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din București. Acesta a dansat și a făcut poze alături de elevi.

Florin Cîțu, la festivitatea noului an școlar la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Capitală

Premierul Florin Cîțu a participat la festivitatea de începerea a noului an școlar la Liceului ”Gheorghe Lazăr” din București, proiect pilot în cadrul proiectului „România Educată”. Prima zi de școală a fost veselă atât pentru elevi, cât și pentru premier.

Acesta a dansat și s-a veselit în rândul cu elevii. Tinerii au făcut și poze cu premierul pentru a avea amintiri din această zi memorabilă. Aceștia au avut parte și de o surpriză, trupa Voltaj a cântat la festivitatea din prima zi de an școlar. Evenimentul a avut loc în conformitate cu toate măsurile de protecție pentru a evita infectarea.

Elevii și profesorii au revenit la școală cu prezența fizică

Începând de astăzi, 13 septembrie, elevii au revenit cu prezență fizică la școală. Acest moment a fost așteptat de toți elevii și profesorii, dar în special de părinți. Anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, elevii au fost nevoiți să-și continue studiile în regim online.

Retail jobs

Pentru o bună desfășurare a activității școlare din acest an, autoritățile au emis o serie de reguli de protecție pentru a respecta și pentru a evita creșterea cazurilor de infectare cu COVID-19.

Anterior, Sorin Cîmpeanu a anunțat că unitățile de învățământ vor fi închise și vor trece la învățământul online dacă se va atinge rata de incidență de 6 la mia de locuitori.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.