Ediția a 6-aa festivalului de muzică UNTOLD sa încheiat. La eveniment au participat peste 270.000 de oameni în cele 4 zile ale festivalului. Conform rapoartelor, circa 75% dintre participanții la eveniment au fost vaccinați.

Ediția festivalului UNTOLD din acest an a luat sfârșit

În această dimineață, ediția a 6-aa celui mai mare festival de muzică UNTOLD sa încheiat. Timp de 4 zile și 4 nopți, participanții la dans și s-au distrat până la epuizare. În Cluj a răsunat muzică live timp 100 de ore și în jur de 200 de artiști naționali și internaționali cu încins atmosferă.

Alexia, una dintre participantele la festival, a descris atmosfera din ultima zi: „Super noapte, cea mai tare noapte” . Delia o altă participantă la UNTOLD a declarat că îi pare nespus de rău că totul a luat sfârșit atât de repede, dar se bucură că va reveni și anul. „M-am distrat enorm de mult. Abia aștept! Mă simt de parcă am revenit acasă ” , a spus Delia pentru Aleph News.

În ultima zi din festival, oamenii au dansat pe muzica mixată de cei mai buni Dj din lume. Artiști precum Afrojak și Alok au făcut fărăție, iar atmosfera a fost o incendiară. Noaptea, participanții au avut parte de un show impresionant de focuri de artificii.

Retail jobs

Peste 270.000 de tineri au participat la festival

„Mă simt minunat, iubesc acest festival! Sunt din Costa Rica, din celălalt capăt la lumii și am venit aici pentru festival. Iubesc Clujul! Mă bucur enorm că am venit aici ”, a mărturisit Diego, un participant străin.

Organizatorii au fost nevoiți să depună mari eforturi pentru a face ediția festivalului din acest an un eveniment sigur, în condițiile pandemiei cu coronavirus din lume. Potrivit acestora, peste 75% dintre participanți au fost vaccinați.

„Ne-am propus să facem cel mai sigur festival. Și eu cred că asta sa și întâmplat. Statistică nu arată că 75% din cei care au venit aici au fost oameni vaccinați. Rezultatele sunt clare și anume că evenimentele se pot organiza în siguranță. Oamenii care vin aici, artiștii care au venit aici cu toții au declarat că se simt în siguranță și că a fost o experiență extraordinară pentru ei după aproape doi ani de pauză. , a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold.

Citeste si:
UNTOLD 2023. Primele 10.000 de abonamente sunt puse în vânzare joi,...
UNTOLD 2023. Primele 10.000...

Peste 270.000 de tineri au fost prezenți la festivalul UNTOLD din acest an, iar organizatorii promit că anul, festivalul va reveni cu noi surprize.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.