Societatea de Transport București (STB) repune în funcții, începând de luni, 13 septembrie, până vineri, 17 septembrie, linia 780 pentru asigurarea legăturilor directe între Gara Basarab / Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă, în condițiile în care CFR SA va executa o serie de lucrări de modernizare pe linia respectivă, dar și pe magistrală 700.

Circulația autobuzului 780, reluată, pe perioada lucrărilor feroviare la linia Gara de Nord - Aeroport Otopeni

Potrivit unui comunicat al CFR SA, remis luni AGERPRES, autobuzele liniei 780 vor circula între orele 9:30 - 13:50, intervalul de aproximativ 30 de minute, pe următorul traseu: Gara de Nord - Calea Griviței - Bd. Mărăști - Piața Presei - Șos. București-Ploiești - Aeroport Băneasa - Șos. București-Ploiești - Calea Bucureștilor.

Autobuzele vor opri în 11 stații amplasate pe sensul de mers către aeroport și în 10 stații amplasate pe sensul de mers către Gara Basarab.

Cât timp va circula autobuzul 780

"Menționăm că există o repunere în funcție a liniei 780 a fost luată în contextul desfășurării lucrărilor de infrastructură în perioada 13.09.2021 - 17.09.2021, în interval orar 10:20 - 12:20, între stațiile București Nord - Pajura - Mogoșoaia, lucrări feroviare care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație, prin creșterea gradului de confort, atât pe magistrală 700, cât și pe linia care asigură legătura directă între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă. Aeroport (și retur) chiar reia program normal circulație, în acest moment, începând cu ora 13:00 " , se menționează în comunicat administrator de infrastructură feroviară.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA dă asigurări că lucrările executate în acest timp cu drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație pe calea ferată, prin creșterea gradului de confort, informează Agerpres.

Citeste si:
VIDEO Doi morți și 17 victime în urma unei explozii a unui autobuz...
VIDEO Un autobuz a explodat...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.