Societatea de Transport București (STB) repune în funcții, începând de luni, 13 septembrie, până vineri, 17 septembrie, linia 780 pentru asigurarea legăturilor directe între Gara Basarab / Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă, în condițiile în care CFR SA va executa o serie de lucrări de modernizare pe linia respectivă, dar și pe magistrală 700.

Circulația autobuzului 780, reluată, pe perioada lucrărilor feroviare la linia Gara de Nord - Aeroport Otopeni

Potrivit unui comunicat al CFR SA, remis luni AGERPRES, autobuzele liniei 780 vor circula între orele 9:30 - 13:50, intervalul de aproximativ 30 de minute, pe următorul traseu: Gara de Nord - Calea Griviței - Bd. Mărăști - Piața Presei - Șos. București-Ploiești - Aeroport Băneasa - Șos. București-Ploiești - Calea Bucureștilor.

Autobuzele vor opri în 11 stații amplasate pe sensul de mers către aeroport și în 10 stații amplasate pe sensul de mers către Gara Basarab.

Cât timp va circula autobuzul 780

"Menționăm că există o repunere în funcție a liniei 780 a fost luată în contextul desfășurării lucrărilor de infrastructură în perioada 13.09.2021 - 17.09.2021, în interval orar 10:20 - 12:20, între stațiile București Nord - Pajura - Mogoșoaia, lucrări feroviare care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație, prin creșterea gradului de confort, atât pe magistrală 700, cât și pe linia care asigură legătura directă între Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă. Aeroport (și retur) chiar reia program normal circulație, în acest moment, începând cu ora 13:00 " , se menționează în comunicat administrator de infrastructură feroviară.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA dă asigurări că lucrările executate în acest timp cu drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație pe calea ferată, prin creșterea gradului de confort, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.