Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani au oferit ghiozdan cu rechizite unui număr de 173 de copii din județul Botoșani pentru a marca Ziua Pompierilor.

Ghiozdane oferite în dar copiilor nevoiași din Botoșani

Purtătorul de cuvânt al ISU, Dorina Lupu, a declarat că ghiozdanele au fost oferite copiilor care provin din familii cu posibilități reduse din localitățile Balta Roșie, Ripiceni, Răuseni, Albești, Mihălășeni, Unțeni, Nicșeni, Săveni, Sârbi, Coțușca, Dorohoi și Ders .

"Ziua Pompierilor a coincis cu începerea noastră în școlar și ne-am dorit să sărbătorim acest eveniment într-un mod special. La 173 de ani de existență, tot atâția copiilor din județ, care provin din familii cu posibilități financiare reduse, au primit ghiozdane și rechizite de la pompierii botoșăneni. Pe lângă emoția întâlnirilor cu eroii lor, copiii, mulți dintre ei însoțiți de părinți, s-au arătat bucuroși de începerea școlii, dar și de sunt că vor avea ghiozdan noi și tot ceea ce le trebuie pe timpul lor orelor de curs, astfel încât să poată învăța în liniște " , a afirmat Lupu.

Ziua Pompierilor din România este marcată pe data de 13 septembrie, pentru a omagia Bătălia din Dealul Spirii, care a avut loc în 1848 la București, menționează Agerpres.

Citeste si:
Oameni celebri care și-au dat copiii spre adopție
Oameni celebri care și-au dat...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.