Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani au oferit ghiozdan cu rechizite unui număr de 173 de copii din județul Botoșani pentru a marca Ziua Pompierilor.

Ghiozdane oferite în dar copiilor nevoiași din Botoșani

Purtătorul de cuvânt al ISU, Dorina Lupu, a declarat că ghiozdanele au fost oferite copiilor care provin din familii cu posibilități reduse din localitățile Balta Roșie, Ripiceni, Răuseni, Albești, Mihălășeni, Unțeni, Nicșeni, Săveni, Sârbi, Coțușca, Dorohoi și Ders .

"Ziua Pompierilor a coincis cu începerea noastră în școlar și ne-am dorit să sărbătorim acest eveniment într-un mod special. La 173 de ani de existență, tot atâția copiilor din județ, care provin din familii cu posibilități financiare reduse, au primit ghiozdane și rechizite de la pompierii botoșăneni. Pe lângă emoția întâlnirilor cu eroii lor, copiii, mulți dintre ei însoțiți de părinți, s-au arătat bucuroși de începerea școlii, dar și de sunt că vor avea ghiozdan noi și tot ceea ce le trebuie pe timpul lor orelor de curs, astfel încât să poată învăța în liniște " , a afirmat Lupu.

Retail jobs

Ziua Pompierilor din România este marcată pe data de 13 septembrie, pentru a omagia Bătălia din Dealul Spirii, care a avut loc în 1848 la București, menționează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.