Meteorologii transmit un început de săptămână călduros, cu soare și cer senin. Nu sunt preconizate precipitații pentru această zi. Temperaturile se mențin constant atât ziua, cât și noaptea. În țară încă predomină temperaturile sezonului cald.

Timișoara

În Timișoara, de dimineață și până la jumătatea zilei soarele va fi prezent pe cer, va fi o zi senină. Seara va fi înnorat, dar nu prezintă șansa de apariție a ploii. Temperatura maximă a zilei va fi de 28 ° C. iar minima nopții va fi de 15 ° C.

Prognoza meteo în Craiova

În Craiova, de dimineață și până seara soarele va fi prezent pe cer, va fi o zi foarte senină. Aceasta zi însorită nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperaturile din cursul zilei vor ajunge până la 29 ° C, iar minima nopții va fi de 16 ° C.

Sibiu

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin care se va păstra așa de dimineață până seara. Nu vor apărea ploi în această zi, va fi o atmosferă plăcută. Maxima zilei va fi de 24 ° C. Noaptea, temperaturile vor ajunge până la 13 ° C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șansa de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 25 ° C, iar seara temperaturile vor atinge 18 ° C.

Retail jobs

Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi o calmă, cerul va fi senin de dimineață și doar pentru seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va fi de 29 ° C, iar cea minimă de 16 ° C.

Oradea

De-a lungul zilei, vremea în Oradea va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Maxima zilei va atinge 28°C. Noaptea, temperatura minimă va scădea până la 14°C.

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 25°C, iar noaptea, temperatura minimă va fi de 14°C.

Brașov

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperatura maximă a zilei va fi de 24°C, iar temperatură minimă va fi de 10°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 21 noiembrie 2022. Cer înnorat și ploi
Prognoza meteo - 21 noiembrie...

Prognoza meteo în Cluj-Napoca

Pe 13 septembrie, vremea în Cluj-Napoca va fi o plăcută. Cerul va fi senin de dimineață până după-amiază. Norii vor apărea doar spre seară, dar fără risc de apariție a ploii. Maxima zilei va ajunge la 24 ° C. Minima nopții va fi de 13 ° C.

Suceava

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi o calmă, cerul va fi senin de dimineață și doar pentru seară se va înnora. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va fi de 26 ° C, iar valoarea minimă va fi de 15 ° C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.