Duminica aceasta va avea parte de mult soare și vreme liniștită. Temperaturile din termometru în timpul zilei vor arăta între 25-28 ° C. Nu sunt preconizate precipitații. Vremea călduroasă încă persistă pe întreg teritoriul țării. Pe parcursul nopții, temperaturile vor scădea până la 8 ° C.

Timișoara

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestor zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Temperatura din cursul zilei va înregistra 28 ° C, iar minima nopții va fi de 11 ° C.

Craiova

Cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestor zile, nu vom avea ploaie nici dimineața și nici în cursul zilei. Seara, de asemenea, vom avea o vreme foarte plăcută. Maxima zilei va fi de 28 ° C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 13 ° C.

Sibiu

Începutul acestor zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura maximă va ajunge la 24 ° C, iar cea minimă la 11 ° C.

Constanța

Începutul acestor zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie. Temperatura maximă va fi de 25 ° C în timp ce minima va atinge 17 ° C.

Retail jobs

București

Pe 12 septembrie, soarele va putea fi văzut toată ziua pe cer, nu se vor forma deloc nori care să îl acopere. În această zi senină și calmă nu poate apărea ploile. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 28 ° C, iar cele minime la 14 ° C.

Oradea

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer senin, va fi o vreme însorită. Cerul se va înnora doar după-amiază, seara va deveni iarăși senin. Nu vom avea parte de ploaie. Temperatura maximă va urca până la 28°C, iar noaptea vor fi doar 12°C.

Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Minima nopții va fi de 11°C, iar temperatura zile va fi de 25°C.

Brașov

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 24°C, iar noaptea vor fi doar 8°C.

Citeste si:
Prognoza meteo - 21 noiembrie 2022. Cer înnorat și ploi
Prognoza meteo - 21 noiembrie...

Baia Mare

De-a lungul zilei, vremea în Baia Mare va fi o calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperatura maximă va fi de 25 ° C, iar cea minimă 13 ° C.

Suceava

De-a lungul zilei, vremea în Suceava va fi o foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin și nu ne va aduce ploi până seara. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 24 ° C, iar noaptea vor fi 13 ° C.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2021 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.