Mezzosoprana Corului Operei ieșene, Gabriela Rîmbu, a murit astăzi. Tragica veste a fost anunțată de Opera Națională Română din Iași.

Mezzosoprana Gabriela Rîmbu a murit

Opera Națională Română din Iași a postat un mesaj pe pagina lor de Facebook prin care au anunțat despre pierderea interpretei.

"Stimați spectatori, După o zi plină de repetiții, avem o veste cutremurătoare. Colega noastră Gabriela Rîmbu , mezzosoprană în Corul Operei ieșene de mai bine de trei decenii, sa stins astăzi din viață." , arată postarea ONRI.

Când va fi înmormântată mezzosoprana

Trupul neînsuflețit al interpretei a fost depus la Capela Casa Funerară Drăgan. Urmează ca luni, 13 septembrie, între orele 9:00 și 11:00, aceasta să fie depusă în foaierul Operei pentru ca toți doritorii să-i poată lua rămas bun. Artista va fi înmormântată la Cimitirul „Sfântul Vasile”, la ora 13:00.

"Cu imensă durere transmite condoleanțe familiei! Va rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!" , a încheiat Opera Națională Română Iași.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.