Idee de business în plină pandemie. O femeie a vândut online brățări de triaj pentru teste negative la COVID-19 pentru festivalul UNTOLD de la Cluj. Prin urmare, a fost descoperit că sunt brățări au fost furate dintr-un centru de testare.

Brățări de triaj pentru UNTOLD, vândute online

Reprezentanții UNTOLD au descoperit pe un site de socializare online, un anunț în care o femeie ofera spre vânzare brățări de rezultate negative la Covid-19.

Aceștiau au sesizat de îndată poliția din Cluj-Napoca pentru a începe verificări și a identifica persoana. La scurt timp, femeia a fost identificată și a fost interogată de către polițiști.

Brățările de triaj erau furate

Poliția din Cluj a afirmat că brățările de triaj au fost furate de la centrul de testare de pe strada Splaiul Independenței din Cluj-Napoca.

Urmează ca autorități să stabilească cum a fost posibil furtul, care ia vândut femeia și ce pedeapsa riscă această pentru comercializarea brățărilor.

„Sunt continuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de furt, fapt prezintă și pedepsită de Codul Penal” , a anunțat poliția clujeană.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.