Un cadavru fără cap și care se află într-o stare avansată de descompunere a fost identificat pe plaja Neversea din Constanța.

Cadavru decapitat, găsit de plaja Neversea din Constanța

Cadavrul a fost identificat în această dimineață, în jurul orei 7, de o persoană care se plimba pe malul m[rii. Aceasta a sunat de urgență la 112 pentru a alerta serviciul de urgență. Mai multe echipaje de ambulanță și poliție s-au deplasat la fața locului.

Corpul neînsuflețit a fost scos din apă, însă acesta se afla într-o stare avansată de descompunere, iar medicii legiști cu greu și-au dat seama că este vorba despre cadavrul unui bărbat.

Se încearcă stabilirea identității persoanei decedate

Medicii legiști vor efectua autopsia și vor analiza cadavrul pentru a oferi mai multe informații suplimentare, care vor ajuta la identificarea identității bărbatului și stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii presupun că este vorba despre un individ din cazul a doi marinari care au fost declarați dispăruți după ce pescadorul cu care aceștia au ieșit pe mare s-a scufundat.

Incidentul a avut loc în luna mai, când 5 persoane și-au pierdut viața, însă doar 3 trupuri ale victimelor au fost recuperate din mare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.