Traficul este restricționat vineri pe A10 Sebeș - Alba Iulia pentru efectuarea lucrărilor la partea carosabilă.

Circulație rutieră rectricționată pe A10 Sebeș - Alba Iulia

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri, pe sensul către Alba Iulia al autostrăzii A10 Sebeș - Alba Iulia, se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, fiind impuse restricții de circulație astfel:

* km 1 + 709 metri - km 5 , pe raza municipiului Sebeș, județul Alba, se vor executa lucrări de aplicare a marcajelor rutiere, până la ora 18,00, astfel că este restricționată banda număr 1;

* km 5 + 500 de metri și km 7 +200 de metri, pe raza municipiului Alba Iulia, județul Alba, se vor monta senzori de trafic, până la ora 18,00, motiv pentru care prima bandă este restricționată.

Se recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule și să se asigure temeinic înaintea schimbării benzilor, potrivit Agerpres.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.