Festivalul muzical UNTOLD, desfășurat anual la Cluj, a luat startul. Încă din prima seară, zeci de mii de persoane în dansat și s-au distrat până la dimineață. Cel mai așteptat artist al serii a fost rapperul american Tyga.

Festivalul de muzică UNTOLD a început

După un an în care pandemia a pus stăpânire asupra tuturor evenimentelor festive și au fost amânate, cel mai mare festival din România, UNTOLD, a revenit în forță cu noi surprize. Zeci de mii de tineri au fost prezenți la deschiderea evenimentului în prima seară.

Ediția din acest an la adus pentru prima dată pe rapperul american Tyga în România. Cântărețul a fost cel mai așteptat moment din ziua de ieri. Zeci de mii de tineri au fost prezenți în prima seară a festivalului. Aceștia au dansat și s-au distrat, s-au bucurat de libertate și de prietenii alături de care au petrecut până în zori.

„Am murit de dor. Am mai fost la două ediții, dar parcă acum a fost prima dată. Mi-a fost așa de dor de sentimentul ăsta. E excelent parcă sunt cu propria familie ” , a declarat Florina, o participantă la festivalul pentru Aleph News .

„De când aștepți acest moment? De vreo trei ani. Ieri mi-am luat licența, sunt inginer și acum sărbătoresc. Cum ți se pare muzica lui Tujamo? E extraordinar! Eu mă simt foarte bine ”, a afirmat Vitalie, participant la festival.

Tineri din peste 100 de țări

Festivalul UNTOLD este extrem de cunoscut în lume. Indiferent de situație pandemică la nivel global, la festival au fost prezenți tineri din toate colțurile lumii, din peste 100 de țări. Un tânăr din Japonia, prezent la eveniment a descris atmosfera de la UNTOLD ca fiind una „extraordinară”.

Andra, o altă tânără care participa la festival, a declarat că: „Avem doi bilionari aici. Au venit în România special pentru UNTOLD și suntem nerăbdători să intre Aoki! Ne-a fost dor de UNTOLD, de oameni, oameni fericiți. Asta face UNTOLD. Oameni fericiți.”

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Reguli de intrare la UNTOLD

Evenimentul din acest an este preconizat pentru un public de circa 300 de mii de participanți. Atmosfera festivalului va fi încinsă de peste 200 de artiști renumiți și așteptați de tineri. În ediția din acest an, scena principală de la festivalul muzical UNTOLD va rămâne una dintre cele mai impunătoare din lume, dar și cea mai mare din România.

Accesul la eveniment se face doar în baza certificatului digital european pentru COVID-19, iar în cazul persoanelor nevaccinate, acestea vor trebui să prezinte un test antigen negativ. Totodată, masca de protecție este obligatorie pentru toată lumea. Festivalul va dura până duminică.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.