Un tânăr a fost aproape de a face moarte de om într-o spălătorie auto amplasată din parcarea unui mall din București. Nemulțumit de banii pe care trebuia să îi plătească, inculpatul s-a enervat și a dat cu mașina peste unul dintre angajați, apoi și-a abandonat autoturismul și a dispărut fără urmă. Oamenii legii l-au dat inclusiv în consemn la frontieră.

Un angajat de la o spălătorie auto a fost călcat cu mașina pentru 25 de lei

Angajatul spălătoriei auto a fost la un pas de moarte fiindcă a îndrăznit să îi ceară șoferului banii pentru care a muncit. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care lucrătorul a fost lovit frontal de autoturism în parcarea spălătoriei. Înainte de incident, conducătorul auto a făcut scandal și i-a îmbrâncit pe angajați, spun martorii.

Agresorul luase pachetul VIP, care costă 125 de lei. A fost trimis la casierie să achite, a refuzat, dar i-a dat omului care i-a îngrijit mașina două bancnote de 50 de lei. Suma nefiind completă, victima șoferului i-a spus să îi dea și restul de 25 de lei, moment în care inculpatul a plecat, apoi s-a întors ca să se răzbune.

Cel care era la volan ar fi un cetățean străin stabilit în România. El ar avea mai multe afaceri în țara noastră și este cunoscut în lumea mondenă a Capitalei. De altfel, nu este pentru prima dată când se ceartă cu cei de la spălătorie.

Retail jobs

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Capitală, iar polițiștii îl caută sub acuzația de tentativă de omor.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.