Acuzații halucinante planează asupra unei foste Miss. Un milionar din vestul țării cu care a avut o relație se plânge că l-ar fi lăsat fără două milioane de euro și că ar fi încercat ulterior să îl otrăvească. Bărbatul a făcut peste 20 de plângeri pe numele fostei partenere, în încercarea de a-și recupera averea.

O fostă Miss e acuzată că și-ar fi otrăvit fostul iubit, un milionar din vestul țării

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani. Tânăra, atunci în vârstă de 25 de ani, tocmai câștigase un titlu european de Miss, iar el era un bărbat bine, bogat, dar necăsătorit, în vârstă de peste 40 de ani. S-a înfiripat o idilă, care apoi s-a consumat. Tânăra l-ar fi determinat, prin manopere delosive, să-i doneze bani și bunuri, precum mașini și bijuterii de lux, care au depășit peste două milioane de euro. Dintr-o parte din banii primiți de la milionar modelul și-ar fi cumpărat un apartament de lux în valoare de 800.000 de euro, localizat într-un ansamblu rezidențial din zona Herăstrău a Capitalei.

Fata nu s-a mulțumit cu atât și a încercat să scoată din nou bani de la bărbat, moment în care în cuplu și-au făcut loc disputele, șantajul și, cea mai gravă acuzație adusă de fostul logodnic: tentativă de omor. Milionarul susține că cea pe care o voia de soție ar fi încercat să-i ia mințile ca să pună mâna pe banii lui. Anul trecut a început să se simtă rău, iar în urma unor analize a primit un verdict șocant.

Retail jobs

El a descoperit un nivel neobișnuit de mare de mercur în sânge. În plus, omul a mărturisit că a rămas cu sechele. I-ar fi afectat auzul, văzul și sistemul nervos. În general, dacă este vorba de doze mici de mercur, începi să ai probleme cognitive: să nu te mai poți concentra, să ai dureri de cap, o stare permanentă de oboseală, o memorie șubredă până la tremurul mâinilor sau răni și leziuni la nivelul gurii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.