Traficul este restricționat miercuri pe A1 București - Pitești pentru efectuarea unor lucrări la carosabil.

Circulația a fost restricționată pe A1 București - Pitești

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier va fi restricționat miercuri, până la ora 16,00, pe Autostrada A1 București - Pitești, între kilometri 58 + 500 metri - 60, pe sensul către Pitești, pe prima bandă, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la covorul asfaltic.

De asemenea, pe sensul către București, banda a doua este restricționată, între kilometrii 100 + 200 metri - 99, pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Se recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare, să semnalizeze și să se asigure temeinic înaintea schimbării benzilor de circulație, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.