O fată de doar 14 ani din localitatea Coțușca, județul Botoșani, și-a pus capăt zilelor duminică seară. Corpul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit într-o anexă a locuinței. Nu se cunoaște cu exactitate motivat pentru care se face a recurs la un asemenea gest, însă totul s-a întâmplat după ce copila ar fi participat la un joc online.

O adolescentă de 14 ani din Botoșani sa sinucis

Autorități au declarat că părinții fetiței se află la muncă peste hotare, iar copila și fratele său se află în grija unui unchi.

„În acest caz sa deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și a fost dispus necropsia” , a afirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia.

Primarul comunei Coțușca, Constantin Viorel Ciobanu, a menționat că există informații care ar trebui să fie care să facă gestul copilei se datorează participării acesteia într-un joc online.

“Eu aseară am fost anunțat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo acolo când a văzut cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul și a constatat lucrul acesta. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta ” , a afirmat primarul.

Poliția va ancheta cazul

Primarul a mai menționat că feta provenită dintr-o familie disciplinată, cu o stare materială bună.

“Familiile, și părinții, și unchii, sunt oameni cu bunăstare, nu oameni dintr-o categorie socială mai scăzută. E destul de neplăcut ”, a adăugat Ciobanu.

Autorități vor demara o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza și circumstanțele tragediei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.