Cel mai mare festival de bere din România, Oktoberfest, desfășurat la Brașov, a început. Evenimentul a început cu o paradă deosebită de care alegorice și fanfare să se știe ce au defilat pe străzile orașului. Festivalul se va desfășura conform anumitor condiții speciale în conformitate cu situația pandemică.

Festivalul berii Oktoberfest desfășurat la Brașov

Mult așteptatul festival al berii ce are loc în România a început. Oamenii s-au îmbrăcat în costume populare și s-au lăsat purtați de atmosfera de sărbătoare. Pe terenul fostului stadion municipal a fost montat un cort imens și sa dat "cep" butoiului cu bere.

Participanții la festival și-au pregătit halbele și au stat în așteptarea berii care a curs necontenit. Oamenii vor savura delicioșii cârnîciori picanți, dar vor avea parte și de struț la proțap.

Evenimentul este desfășurat în condiții speciale

Participanții vor avea parte de multă muzică bună, atmosferă incendiară, mâncare și desigur, băutură din plin.

Din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta festival se va desfășura în condiții speciale. La eveniment vor putea participa doar persoane care au certificat digital european de vaccinare sau cei care fac testul pe loc, într-un spațiu special amenajat la intrare.

Retail jobs

Organizatorii festivalului Oktoberfest Brașov sunt în așteptarea a peste 250.000 de vizitatori.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.