Noua unitate de primiri urgențe a fost deschisă vineri dimineață la Spitalul Clinic de Urgență '' Bagdasar - Arseni ''.

Noua unitate de primiri urgențe de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, oficial deschisă

De astăzi, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din Capitală se poate bucura de o nouă unitate de primiri urgențe. Aceasta este proaspăt construită, cu aparat modern și condiții decente pentru munca medicilor.

"În faza finală de obținere a autorizației ISU, obiectivul îndeplinește - conform constatărilor reprezentanților Inspectoratului - toate condițiile necesare autorizării și a fost pus în funcție pe propria răspundere a beneficiarului, în conformitate cu prevederile art. 57/1 din Legea 307/2006" , informează unitatea medicală.

Din ce bani a fost amenajată unitatea

Potrivit sursei citate, construcția a început anul trecut și are 9 paturi "Urgențe minore", 10 paturi "Urgențe majore", 4 paturi resuscitare, 3 paturi staționare, un pat izolare, cabinet urgențe. De asemenea nouă unitate sunt și neurochirurgie pediatrică, sală de gips, sală de sutură.

Unitatea este realizată în parteneriat de Primăria Sectorului 4, Ministerul Sănătății și din fonduri europene, informează Agerpres.

Începând din această dimineață, unitatea de primiri urgențe a început să funcționeze și să preia bolnavii care au nevoie de ajutor.

Citeste si:
VIDEO: Despărțirea grea dintre un caporal și cățelușa crescută în...
VIDEO: Despărțirea grea...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.