Noua unitate de primiri urgențe a fost deschisă vineri dimineață la Spitalul Clinic de Urgență '' Bagdasar - Arseni ''.

Noua unitate de primiri urgențe de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, oficial deschisă

De astăzi, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din Capitală se poate bucura de o nouă unitate de primiri urgențe. Aceasta este proaspăt construită, cu aparat modern și condiții decente pentru munca medicilor.

"În faza finală de obținere a autorizației ISU, obiectivul îndeplinește - conform constatărilor reprezentanților Inspectoratului - toate condițiile necesare autorizării și a fost pus în funcție pe propria răspundere a beneficiarului, în conformitate cu prevederile art. 57/1 din Legea 307/2006" , informează unitatea medicală.

Din ce bani a fost amenajată unitatea

Potrivit sursei citate, construcția a început anul trecut și are 9 paturi "Urgențe minore", 10 paturi "Urgențe majore", 4 paturi resuscitare, 3 paturi staționare, un pat izolare, cabinet urgențe. De asemenea nouă unitate sunt și neurochirurgie pediatrică, sală de gips, sală de sutură.

Unitatea este realizată în parteneriat de Primăria Sectorului 4, Ministerul Sănătății și din fonduri europene, informează Agerpres.

Începând din această dimineață, unitatea de primiri urgențe a început să funcționeze și să preia bolnavii care au nevoie de ajutor.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.