Vineri, 3 septembrie, va fi răcoare în cea mai mare parte a țării, relevă prognoza meteo transmisă de specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie. În a doua parte a zilei, izolat și în special la munte, sunt posibile ploi. Maximele sunt cuprinse între 17 și 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo | Vineri, 3 septembrie 2021

Vremea în București

La fel ca în următoarele zile, diminețile vor fi răcoroase. Vineri, 3 septembrie, termometrele vor arăta 25 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, dar șansele să plouă sunt minime. Sâmbătă, 4 septembrie, deși va fi din nou răcoare, temperatura o să mai crească față de ziua precedentă. 27 de grade Celsius va fi maxima, valoare normală pentru început de septembrie.

Vremea la munte

Local o să fie rece, îndeosebi la altitudini mari și pe suprafețe mici va ploua slab. Vântul își va face simțită prezența pe parcursul zilei și va bate la rafală cu peste 60...70 km/h. La Sinaia, Păltiniș și Stâna de Vale, unse sunt posibile precipitații, vor fi doar 12 grade Celsius, iar la Predeal 10.

Vremea la mare

Scad temperaturile și pe litoral. Va fi mai rece decât normalul perioadei, iar vântul va avea unele intensificări în timpul zilei. Este vorba despre rafale de 65...70 km/h. Sâmbătă, în schimb, vremea își revine spre seară. De asemenea, sunt posibile ploi slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23...24 de grade Celsius.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.