Polițiștul era mai preocupat să își țină cafeaua decât să vadă de drum, iar astfel s-a produs un accident terifiant. Agentul din Sectorul 3 era cât pe ce să provoace o tragedie fără margini într-un parc din Capitală. Viteza mașinii sale electrice, dar și neatenția, l-ar fi făcut să piardă controlul vehiculului, spulberând două femei care stăteau pe o bancă. Una dintre ele a fost operată de urgență.

Un polițist a spulberat două femei, în parcul IOR, fiind mai preocupat să-și țină cafeaua

Polițistul local conducea mașina pe aleea principală din parcul IOR. La un moment dat, a pierdut controlul autovehiculului și le-a izbit violent pe cele două femei care stăteau pe bancă. Martorii au spus că victimele ar fi fost azvârlite aproape cinci metri pe gazon și aveau răni vizibile.

De asemenea, oamenii au povestit anchetatorilor că agentul avea într-o mână o cafea, iar cu cealaltă conducea. În plus, șofa cu o viteză neobișnuit de mare în momentul în care a pierdut controlul mașinii electrice. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului. Femeile au primit îngrijiri medicale, apoi au fost transportate la o unitate medicală, unde una dintre victime a fost operată.

„Are toate degetele rupte, osul tălpii zdrobit. A avut nevoie de mai multe tije introduse, pentru ca osul să se poată reface”, a declarat pentru Mediafax Micu Doru Valentin, fratele uneia dintre victime.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Nu e singurul astfel de caz

Incidentul nu pare să fie unul singular. Un alt cetățean a comentat la postare, semn că mașinile care patrulează prin parcuri reprezintă un pericol public: „Acum o săptămână, era să dea pentru un copil cu bicicleta când ieșea din același parc”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.