Nuntă de pomină a avut loc în comuna Târșolț din Satu Mare. La eveniment au participat 1.700 de persoane. Polițiștii din Satu Mare au intervenit și fac verificări pentru a aplica amenzi organizatorilor și administrației localului care a permis această petrecere. Din clipul video postat de unul dintre cântăreții care a evoluat la nuntă se poate observa mulțimea prezentă la petrecere.

Nuntă cu 1.700 de invitați în comuna Târșolț din Satu Mare

În comuna Târșolț din Satu Mare a avut loc o nuntă boierească cu peste 1.700 de invitați. În plină pandemie, organizatorii au sfidat cu desăvârșire restricțiile impuse de autorități. Poliția din Satu Mare a intervenit și demarează verificări, potrivit presasm.ro.

La nuntă însă nu au lipsit și cunoscuți interpreți din showbiz-ul românesc care au încins atmosfera și au distrat invitații cum au știut mai bine. Oamenii au dansat pe melodiile interpretate de Andra, Vlăduța Lupău cu Armin Nicoară, Ancuța Anghel și Angela Rusu.

Cel mult 400 de persoane în spațiile închise

În mediul online, pe pagina de Facebook a unuia dintre soliștii care a cântat la fastuoasa nuntă a fost postat un clip video de la petrecere. Din imagini se poate observa că numărul invitaților depășește de câteva ori limita admisă.

Retail jobs

Potrivit ultimelor restricții, evenimentele din spațiile închise se pot organiza cu participarea a cel mult 400 de persoane.

În cele din urmă, organizatorii și administratorii localului riscă amenzi usturătoare pentru încălcarea restricțiilor în plină pandemie.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.