Termoenergetica anunță că, de marți până vineri, mai multe imobile și blocuri din Capitală nu vor avea apă caldă, deoarece se vor efectua lucrări de remediere. Acestea se vor desfășura pe conducta de termoficare (DN - 1200) - Magistrala 3 Sud.

Fără apă caldă până vineri din cauza unor lucrări de remediere

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunțat că începând cu ziua de marţi și până vineri, vor avea loc lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) - Magistrala 3 Sud, ce cuprind sectoarele 3, 4 şi 5 din București, mai exact zona străzii Releului, a Splaiului Unirii şi a Târgului Vitan.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de 99 puncte şi module termice, care alimentează 1181 blocuri şi imobile din sectoarele 3, 4 şi 5 va fi sistată până vineri, 03 septembrie 2021, ora 08.00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în sectoarele 3 şi 4”, transmite Termoenergetica.

Echipele de intervenție lucrează în regim permanent

În ultimul an, mii de locuitori ai Capitalei s-au plâns de nenumărate ori că au rămas săptămâni întregi fără apă caldă și căldură din cauza lucrărilor de remediere sau din cauza unor avarii.

CMTEB a mai menționat că dispeceratele companiei şi echipele de intervenţie activează în regim permanent în cazul apariției unor probleme din teren. Pentru alte informaţii suplimentare, cetățenii pot apela la numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.