Termoenergetica anunță că, de marți până vineri, mai multe imobile și blocuri din Capitală nu vor avea apă caldă, deoarece se vor efectua lucrări de remediere. Acestea se vor desfășura pe conducta de termoficare (DN - 1200) - Magistrala 3 Sud.

Fără apă caldă până vineri din cauza unor lucrări de remediere

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a anunțat că începând cu ziua de marţi și până vineri, vor avea loc lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) - Magistrala 3 Sud, ce cuprind sectoarele 3, 4 şi 5 din București, mai exact zona străzii Releului, a Splaiului Unirii şi a Târgului Vitan.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de 99 puncte şi module termice, care alimentează 1181 blocuri şi imobile din sectoarele 3, 4 şi 5 va fi sistată până vineri, 03 septembrie 2021, ora 08.00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în sectoarele 3 şi 4”, transmite Termoenergetica.

Echipele de intervenție lucrează în regim permanent

În ultimul an, mii de locuitori ai Capitalei s-au plâns de nenumărate ori că au rămas săptămâni întregi fără apă caldă și căldură din cauza lucrărilor de remediere sau din cauza unor avarii.

CMTEB a mai menționat că dispeceratele companiei şi echipele de intervenţie activează în regim permanent în cazul apariției unor probleme din teren. Pentru alte informaţii suplimentare, cetățenii pot apela la numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Citeste si:
Confruntare sângeroasă în București. Doi șoferi s-au înjunghiat în...
Confruntare sângeroasă în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.