Un șofer și-a distrus bolidul de 200.000 de euro pe autostrada Transilvania. Nu infrastructura a fost de vină de această dată, ci nesăbuința conducătorului auto.

Un șofer cu permisul suspendat de cinci zile și-a făcut praf bolidul de 200.000 de euro pe autostrada Transilvania

Accidentul s-a petrecut în 27 august, la kilometrul 20 de pe A3, pe sensul de mers Turda-Gilău. Martorii au relatat că bolidul avea viteză foarte mare și, la un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere de un parapet metalic.

„Avea viteză foarte mare. Afară plouă și nu a mai avut control asupra mașinii. Rezultatul îl puteți vedea. Mașina este praf. Șoferul a coborât singur din mașină”, a declarat un martor pentru G4Media.

„Acvaplanarea și caii putere au făcut-o praf, dar viteza nu a fost mare, ci puterea a împins-o sub parapet”, a spus un altul.

Acuzatului i-a fost reținut permisul în urmă cu o săptămână, după ce ar fi fost surprins cu 201 km/h pe șosele

Mașina de lux a fost distrusă în mare parte, iar pagubele sunt serioase. Șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi și a ieșit singur din automobil. După incident, inculpatul de 42 de ani le-ar fi spus polițiștilor ajunși la fața locului că nu avea viteză mare, dar a scăpat controlul volanului din cauza ploii.

Acesta ar fi avut viteza de aproximativ 95 km/h la momentul producerii accidentului, însă rula pe ploaie într-un sector de drum în care limita de viteză este de 80 km/h. Conform sursei menționate, bărbatul avea permisul de conducere reținut de poliție de acum o săptămână, după ce a fost surprins cu 201 km/h.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.