Un bărbat de 60 de ani, din Dâmbovița, a fost găsit spânzurat într-un grup sanitar al unei biserici din localitatea Gherghești. Cadavrul nu avea urme de violență.

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit spânzurat în toaleta unei biserici din Dâmbovița

Potrivit reprezentanților Poliției Dâmbovița, anchetatorii au fost sesizați că un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea bisericii Izvorul Tămăduirii din localitatea Gherghești. Descoperirea macabră a fost făcută de un angajat al lăcașului de cult.

„A fost găsit de către un slujitor de la biserică. Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

Trupul neînsuflețit al bărbatului nu avea alte urme de violență, se arată în comunicatul Poliției transmis presei. Autoritățile sunt la fața locului și fac cercetări, urmând să stabilească împrejurimile în care a avut loc această tragedie.

„La o primă examinare, cadavrul nu prezintă alte urme vizibile de violenţă, cu excepţia celor specifice prin spânzurare. Acesta urmează sa fie preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a mai informat IPJ Dâmbovița.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.