Un scandal cu polițiști și jandarmi a avut loc în Lugoj, la un botez, după ce un individ abia eliberat din închisoare ar fi sărit la bătaie din gelozie. Bărbatul s-ar fi enervat după ce a dat ochi în ochi la petrecere cu fosta iubită.

Un individ eliberat din închisoare s-a luat la bătaie, la un botez, cu familia fostei iubite

Tânărul, care a fost încătușat și pus la pământ de agenți, era proaspăt ieșit de după gratii când a sosit la chindie. Și-a văzut fosta parteneră de viață acolo și ar fi sărit la bătaie. Conflictul a devenit unul general, așa că polițiștii au chemat și jandarmii pentru a reuși să potolească spiritele. Scenele s-au petrecut într-un local din Lugoj, unde după răfuială a sosit și o ambulanță. Intervenția unui echipaj cu medic a fost necesară pentru o persoană inconștientă, căzută la pământ. Bărbatul rănit este în stare stabilă acum.

„Din informațiile pe care le avem în acest moment, este vorba despre un conflict mai vechi, despre o persoană cunoscută cu antecedente penale și rudele fostei iubite. Toate persoanele participante la scandal au fost încătușate”, a explicat Remus Mezinca, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Timiș.

Personajele implicate în bătaie au fost duși la sediul Poliției din Lugoj, unde trei dintre bărbați au primit sancțiuni în valoare totală de 29.000 de lei.

„Polițiștii Municipiului Lugoj i-au identificat pe cei în cauză. Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 20.000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, scandal și obstrucționarea organelor de poliție în luarea măsurilor legale”, a completat Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiș.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.