Un copil a fost înjunghiat cu un cuțit de un alt minor, în urma unui conflict. Tragedia a avut loc miercuri seara, în Sectorul 4 al Capitalei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Copil înjunghiat cu un cuțit în Sectorul 4

„În seara de 25 august 2021, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un minor a fost agresat, în urma unui conflict. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri”, informează, într-un comunicat, Poliţia Capitalei.

Potrivit poliției, atât victima, cât și agresorul sunt minori cu vârsta sub 14 ani. La momentul actual nu se cunoaște motivul conflictului din cauza căruia unul dintre minori a recurs la acest gest necugetat.

Starea victimei

În urma cercetărilor efectuate polițiști au fost identificate toate persoanele care au participat sau au fost martori la incident. Interogatoriile au fost efectuate în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului Sector 4.

De asemenea, nu se cunoaște nici starea victimei și dacă este în afara oricărui pericol. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și vor cerceta toate circumstanțele incidentului.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.