Un tânăr de 18 ani a evadat ca în filme din sediul Poliției din Urziceni, județul Ialomița. Acuzat de furt de mașini și conducere fără permis, băiatul a profitat de neatenția agenților și sărit pe geamul din toaleta instituției. Pentru a-l găsi pe inculpat, oamenii legii au instituit filtre în tot județul și a fost solicitat și sprijinul jandarmilor ialomițeni, cu un câine de urmă.

Tânăr de 18 ani, arestat pentru furt de mașini și conducere fără permis, a profitat de neatenția polițiștilor după ce a fost dus la secție

Băiatul de 18 ani și prietenul său de 17 ani au furat primul autoturism din Buzău, fără ca vreunul să aibă permis, și s-au dus cu mașina în Iași, unde au făcut un accident. În imagini se vede cum tinerii fug înainte ca polițiștii să apară. De acolo, cei doi au plecat în Coșereni, Ialomița, pentru a da un alt atac. Au pus mâna pe un autovehicul de 15.000 de euro pe care l-au dus tot în Iași. Într-un final, au fost prinși de agenți, încătușați și duși la Urziceni pentru audieri, de unde majorul a fugit pe geamul secției, într-un moment de neatenție al polițiștilor.

„În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani din județul Iași, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior”, a transmis poliția.

„Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adidași albi, fără șireturi”, a mai informat IPJ Ialomița

Oamenii legii au dat alarma și au pornit o amplă operațiune de căutări când au văzut că teribilistul a fugit pe geamul toaletei. Tânărul este acuzat acum de furt de mașini, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și evadare din sediul poliției.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.