Un pistol îndreptate spre un grup de pietoni a dus la o urmărire ca în filme în Vâlcea. Oamenii legii au încercat să îl prindă pe șoferul care părea un om periculos. Individul s-a izbit cu mașina de un parapet de beton și a murit pe loc. În cele din urmă, polițiștii au descoperit că așa-zisul pistol cu care inculpatul a speriat trecătorii era, de fapt, o brichetă defectă.

Un bărbat din Vâlcea a murit cu poliția pe urme pentru o brichetă în formă de pistol

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care conducătorul auto lovește un autoturism, gonind pe șosele, apoi se izbește mortal de parapet. La puțin timp după impact se văd și sirenele mașinii de poliție care era pe urmele lui.

Claudiu Croia încerca să scape de agenți, după un apel la 112. În jurul orei 02:00, un bărbat a povestit autorităților că, în timp ce era cu câțiva prieteni, individul de 50 de ani i-a amenințat cu un pistol.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui”, Sandra Elena Bălteanu, IPJ Vrancea.

Retail jobs

Acesta, ajuns într-un sens giratoriu, nu a mai putut stăpâni volanul. A intrat în coliziune cu un alt autoturism și a ricoșat în parapetul de la marginea șoselei. În urma lui au venit și polițiștii, care au chemat ambulanța la locul accidentului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

În mașina bărbatului a fost găsită și așa-zisa armă pe care acesta o folosise anterior ca să sperie grupul de tineri: „A fost găsit în autoturism și pistolul în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională”, a mai transmis IPJ.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.