Circulația prin Pasajul Unirii din Capitală este restricționată până pe 12 septembrie.

Pasajul Unirii, închis până la 12 septembrie

Pasajul va fi închis pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe Bulevardul I.C. Brătianu, zona aflată între Piaţa Universităţii şi Strada Bărăţiei.

Conform autorităților, restricțiile de circulație vor fi instituite etapizat după următorul plan:

- Bulevardul I. C. Brătianu, pe sensul de mers dinspre Strada Ion Ghica către Pasajul Unirii, benzile I şi II de circulaţie;

- accesul în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Piaţa Universităţii către Bulevardul Dimitrie Cantemir şi subtraversarea succesivă a benzilor pe Bulevardul I. C. Brătianu.

Zona va fi semnalizată corespunzătoare

Poliția va asigura circulaţia în siguranță a pietonilor pe trotuar, precum şi traversarea pe la trecerile pentru pietoni existente în zonă, în condiţii de vizibilitate, cu adaptarea corespunzătoare a semnalizării.

Brigada Rutieră vine cu un îndemn către conducătorii de autovehicule, fiind rugați să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.