Circulația prin Pasajul Unirii din Capitală este restricționată până pe 12 septembrie.

Pasajul Unirii, închis până la 12 septembrie

Pasajul va fi închis pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe Bulevardul I.C. Brătianu, zona aflată între Piaţa Universităţii şi Strada Bărăţiei.

Conform autorităților, restricțiile de circulație vor fi instituite etapizat după următorul plan:

- Bulevardul I. C. Brătianu, pe sensul de mers dinspre Strada Ion Ghica către Pasajul Unirii, benzile I şi II de circulaţie;

- accesul în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Piaţa Universităţii către Bulevardul Dimitrie Cantemir şi subtraversarea succesivă a benzilor pe Bulevardul I. C. Brătianu.

Citeste si:
Rata de infectare COVID în Capitală a ajuns la 4,1 la mia de locuitori
Rata de infectare COVID în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Zona va fi semnalizată corespunzătoare

Poliția va asigura circulaţia în siguranță a pietonilor pe trotuar, precum şi traversarea pe la trecerile pentru pietoni existente în zonă, în condiţii de vizibilitate, cu adaptarea corespunzătoare a semnalizării.

Brigada Rutieră vine cu un îndemn către conducătorii de autovehicule, fiind rugați să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.